Pondok Dedari oftewel ‘de Verblijfplaats van de Engelen’


Gelegen in de heuvels tussen Lovina en Singaraja, met uitzicht op de zee én bergen. In de aangrenzende kloof stroomt één van de mooiste rivieren van Noord Bali. Hier is mijn huis, een voormalige rijstschuur op palen.


Karien Froeling - beeldend kunstenares

Karien Froeling - beeldend kunstenares Een heerlijke plek voor wie graag even wil uitbreken uit de toeristische zone en Bali van binnenuit te leren kennen en ervaren. Het is kleinschalig en in samenspel met de lokale bevolking en de natuur.
Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden, een zwembad, een eigen sawah waar van alles leeft en op verbouwd wordt en een open atelier.

Aktiviteiten

Lopende vanuit de pondok kun je prachtige trackings maken, via hoog gelegen rijstvelden met spectaculaire vergezichten, langs watervallen waar je soms zelfs vanaf kunt springen of naar beneden glijden.

Het atelier is vrij toegankelijk als je creatief bezig wil zijn. Daarbij kun je deel nemen aan verschillende workshops en aktiviteiten, ook op culinair, spiritueel of cultureel gebied.
Actie, fascinatie, inspiratie en ontspanning gaan daarin samen.


Speciaal is de workshop ‘beeld snijden’.
Bali is beroemd om zijn tempels en poorten, die rijkelijk gedecoreerd zijn met reliëfs en beelden. Vaak gebruikt men daarvoor een traditionele techniek waarbij vormen worden uitgesneden uit een boterzacht mengsel van vulkanisch zand en cement.
In de loop van een paar uur wordt het mengsel steeds harder en na volledige uitharding wordt het zo hard als steen.
Het gaat hierbij in eerste instantie niet zozeer om het resultaat, maar vooral om de ervaring!
Het is gewoon een genot om te doen!


Karien Froeling - beeldend kunstenares       Karien Froeling - beeldend kunstenares

Voor uitgebreidere informatie rondom workshops, andere activiteiten en tarieven, mail naar: karienfroeling@gmail.com.